Leer Nederlands als tweede taal

Groei met taal: even voorstellen

Header groei met taal 1400x400px

Groei met taal is het bedrijf van Froukje Moritz in de regio Haaglanden. Ik ben aan de PABO afgestudeerd en heb jarenlang ervaring als docent. Bovendien ben ik gecertificeerd NT2-docent. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen bij hun inburgering en bij het proces van verwerving en niveauverhoging van de Nederlandse taal. Zoekt u een enthousiaste taaldocent die met heel haar hart gelooft in ‘leren door te doen’? En bent u op zoek naar een taalplan op maat? Neem dan contact met mij op.

Veiligheid
Een veilige leeromgeving is heel belangrijk. Alleen dan kun je het beste uit een cursist naar boven halen. De relatie die ik heb met de cursist vind ik dan ook van groot belang

Humor
Is een universele en verbindende kracht. Het schept ruimte om op een speelse manier met taal bezig te zijn en maakt leren leuk.

Creatief
Laagopgeleiden aan het lezen, praten en schrijven krijgen, is één van mijn sterke kanten. In mijn aanpak is de praktijk het aangrijpingspunt. Taal leer je immers niet alleen uit een boek. Ik doe daarom veel praktijkgerichte oefeningen met mijn cursisten. Dat doe ik in én buiten het leslokaal. Zo ga ik bijvoorbeeld na het thema “Boodschappen”, met een groep cursisten boodschappen doen in de supermarkt. Na het thema “Huis” gaan we naar Ikea en bekijken we alle meubels.

Ik help u graag om uw Nederlandse taalvaardigheid of die van uw werknemers of cursisten te verbeteren.

Neem contact met mij op Cursus aanbod en kosten Groei met taal