Leer Nederlands als tweede taal

Groei met Taal: Flexibele inburgering

Groei met taal: flexibele inburgering

Werkgever

Bent u een werkgever en wilt u uw werknemers helpen bij hun inburgering? Of hebt u binnen uw bedrijf behoefte aan niveauverhoging van de Nederlandse taal? Dan biedt Groei met Taal u de mogelijkheid om dit traject te volgen en voor uw bedrijf op maat te maken.

U slaat twee vliegen in één klap. Uw werknemers worden geholpen bij hun inburgeringstraject en u kunt beter met hen communiceren omdat hun Nederlandse taalvaardigheid toeneemt.

U kunt deze cursus ook online bestellen. Bekijk de mogelijkheden: Cursus aanbod en kosten

Individueel

Een nieuwe taal leren en inburgeren is best moeilijk. Maak daarom gebruik van de kennis en ervaring van Groei met Taal. Ik weet alles over de regels rondom inburgering en bied u een goede route die aansluit bij uw wensen, uw motivatie en uw niveau. Samen met u doe ik er alles aan om het inburgeringstraject zo snel mogelijk te laten verlopen.

Online training

Groei met taal biedt meerdere online trainingen aan.

Online individuele begeleiding bij inburgering

Zoekt u extra ondersteuning of wilt u een sneller inburgeringstraject? Bij Groei met Taal bied ik privéles of les in een kleine groep. Ik sluit aan op uw niveau en de cursustijden zijn in overleg.

Laten we praten over de mogelijkheden. Tijdens het gratis intake gesprek bespreken we uw beginsituatie en wat u wilt bereiken. Daarna maken we een plan op maat waarmee u een zo goed mogelijk resultaat zult krijgen!

Online examentraining

Bent u al bezig met uw inburgering en wilt u snel examen doen? Of wilt u extra hulp bij een examen waarvoor u nog niet geslaagd bent? Neem dan contact et mij op. Samen bekijken we wat u echt nodig hebt. Bijvoorbeeld: hulp bij grammatica, oefenen en feedback spreekvaardigheid en training bij de diverse onderdelen van het inburgeringsexamen. Ik sluit aan op uw niveau en de cursustijden zijn in overleg.

Neem contact met mij op Cursus aanbod en kosten Groei met taal